naukladám kamene
do tvaru
meča
nepočuješ
keď ťa volám o pomoc
tak načo srdce
urobila som to pre teba
zohriala čaj
pripravila olovrant
a ty čítaš sms
od drbnutej dievčiny
ktorá nám nedá pokoj
nebo sa zavrelo
priania končia
pred jeho dverami
a vypustené lampiony
na konároch stromov
niekde sa stala chyba
Trochu mi to pripadá ako dve básne - 1. prvých šesť veršov, 2. zbytok.
Obe pekné. :-)
05.04.2013 16:46:19 | nebech
nejvíce se mi líbila první polovina
23.08.2012 08:58:33 | kočkopes
priamočiare... bez zbytočných "kudrliniek"... a predsa človeka chytí za lakeť s tichým "počkaj, cíť ma"... teda - aspoň mňa. a ja som cítila. au
30.07.2012 19:59:01 | gallatea
Pocitofka... zebe až do morku kostí.
Moc krásně vystihnuté.
29.07.2012 22:40:32 | La Ragazza con Bandiere Ceche