Nadechuj se
Při zkouškách červeně západů slunce
co vše uděláš pro svůj šťastný závěr
po utrhnutí všech vlčích máků
nešťastnice té záře,
prohráváš svůj boj a to je záměr
života a snů
osudu a jeho tváře
jen maluješ, básnířko, pro jeho srdce.
Upij se a umaluj,
zítra se probudíš a dalšího dne se nadechuj.
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: Eru Alonnar
Komentáře (1)
Komentujících (1)