Anotace: Aby jsi věděla/že si nic nedělám/ze srdcebolu... (Aneb hádejte knihu)
harfy nejsou víc než křídla beztělá
a to, co vidím, to se teda nedělá
že puklé zvony nezní jak by měly
a taky popletly si srdce s těly?
že smysly v lékárnách prý dochází
a na duši on nikdy nesází
býval's král tažných ptáků
u kolen nočních kurtizán
dnů spících, zašpiněných rán
tak sestoupil z nebe tence
rozespalej anděl dekadence
a to, co miloval teď haní nejvíce
on rebel - ona světice