Modlitba
Anotace: Pár hodin odříkání pár tajných vzdechů o kterých nemáš zdání. Pár nádechů a...
Pár hodin odříkání
pár tajných vzdechů o kterých nemáš zdání.
Pár nádechů a výdechů než tě oslovím.
Pár slibů jež nesplníme
pár ctitelů o nichž tajně sníme.
Pár všedních dnů,kdy si bez slov rozumíme.
Pár proplakanejch nocí....
Pár úsměvů co uvízlo mi v tváři
pár ptáků na nebi
pár slov v kalendáři
pár očí co tě oslovily
Pár modliteb k tvé osobě.
Pár okamžiků co přenechám náhodě.
Pár hořce strávených chvil
pár očí co do srdce se vryly
pár dní v kostele když modlila se k tvojí osobě.
Pár lásky k tobě co nesmí být naplněna.
A bolest v duši jež byla pokořena.
Pár slov na papíře.
Pár veršů co dává život mojí víře...
Komentáře (2)
Komentujících (2)