Rusalčina noc,noc kdy víly dávají ráno dobrou noc.Já jenom sbohem
Anotace: Prvá a poslední čekám kdy se rozední. Co bylo,dávno není. Rusalčina noc všechno...
Prvá a poslední
čekám kdy se rozední.
Co bylo,dávno není.
Rusalčina noc všechno změní.
I Shakespeare když Romea a Julii psal,
věděl,že láska je žal.
A tak bolest,zklamání,cit
do své hry dal.
Jeho láska odešla nebyl jí "hoden"
byl urozený,ale né rodem.
Pro slib který jinému dala,raději život
teď by si vzala.
Nešel vzít zpět.
Cítím s ní i když dělí nás
desítky-stovky let.
Za hrdost bolest zkryla,
ale jak potom žila?
Jeho tvář by dokázala malovat po paměti
i když s jiným žila
i když měla děti.
Proč o nich píši?
Proč se k nim přirovnávám?
Snad taky ten boj vzdávám.
Není hříchu kromě noci
není bůh,není vyšší moci.
A slzy jsou silným protivníkem
tajně se kradou do očí a jiskra přeskočí.
To láska vryla do srdce jedno jméno
krade kde se dá.
Dá pocit štěstí a pak zasadí ránu.
Nevadí jí,že mládí umírá,umírá z žalu.
Ne,nejsem jediná kdo ochutnala Rusalčinu noc
ani nejsem sama
kdo nějaké jméno nosí ve svém srdci
kdo prosí na prahu ve jménu lásky....
My všechny jsme se v Julii proměnily.
Stejné pouto nás na okamžik spojilo.
Po jedu šahám je na dosah
nedokážeme držet hlavu vzpříma ne,
není to naše vina!
Do dětství vstoupila noc ,
noc posledního klidného spánku,
noc co vábí nás.
Vítejte Rusalky v ráji
nastal váš čas.
A tak to prokletí
co trvá staletí postihlo nás
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: Shnecek
Komentáře (2)
Komentujících (2)