...smutno...
prádlo jak lapení ptáci
plácá křídly na šňůře
když je vítr teplý
tak suší ručníky, trička
zemi i slzy
až bude někdy smutno
- co smutno
až bude nejhůře -
je nejlepší stoupnout si do větru
tvář uschne brzy
Přečteno 558x
Tipy 6
Poslední tipující: BlueBird, Shnecek, czokies
Komentáře (6)
Komentujících (3)