Chemická
Anotace: základní znalost chemie nutností :)
Někdy bývám kyselá-
nepříjemná, důležitá,
jindy bývám zásaditá-
nejistá a nesmělá.
Dej si ,prosím, se mnou práci
provést neutralizaci.
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
Komentáře (3)
Komentujících (2)