Mě se to docela líbí. Dost možná se nějaký kritik najde, ale já mám z toho dobrý pocit. Taky miluju Prahu. Jen to lebedění na konci mě nějak tahá za uši. Ale to je spíš subjektivní dojem.
07.08.2012 09:10:55 | Honey_star
no,vzniklo to na základě momentálního pocitu a tím bylo lebedění...a nevím,jak jinak ten stav vyjádřit :-)
08.08.2012 00:23:29 | te.re.
Nemám vůbec nic proti lebedění, jako činnosti, chraň bůh, to já ráda. Ale to slovo mě nějak k srdci nepřirostlo, nevím proč. Mám prostě pár takových slov, který mě vcelku bezdůvodně iritujou, třeba jako čumenda, šmajchlovat nebo lebedit :). Ale jak říkám to je chyba na mé straně. Jinak je to super.
08.08.2012 00:27:36 | Honey_star