Zblížení
Anotace: Teď už je jedno, pro koho to je.
Úsměvavá, ale i né...
Přes sklíčka čekání,
viděl jsem anděla,
konal jsem pokání,
vysvěcen do běla.
Poklidným polednem,
loňského sněhu,
oslněn úsměvem,
vnímám Tvou něhu.
Úsměvem roztají,
vzdálená pouta,
pokradmu, potají,
dívám se z kouta.
Kam jsi se schovala,
kde hledat Tě mám,
netřeba pochvala,
na to Tě znám.
Vrší se kopeček,
a na něm pagoda,
Kristův to domeček,
není to náhoda.
Zašeptej slůvko jen,
zajdu tam blíž,
kouzlo to přeci jen,
láska je kříž...
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: Rootness
Komentáře (0)