Všechno mám pod kontrolou
city touhy
i uspěchaný vnitřní pláč
ředění času .. rozmazané šmouhy
i to tvé věčné
není zač
nedávám znát že bouře sílí
že vlny rostou k nohám hvězd
že přetéká můj pohár vína
hliněný kalich
tichý trest
a ani kapka světla neunikne
zatmění vnitřních emocí
nepřipraven beze zbraní
sám s tím teď mizím
do nocí
všechno je bez kontroly
bez opory
chaos mnou zmítá do všech stran
stojím v té louži zmatku
snad se směju
klid si namlouvám
ST je za tohle:
"Všechno mám pod kontrolou
city touhy
i uspěchaný vnitřní pláč
ředění času .. rozmazané šmouhy
i to tvé věčné
není zač"
to je překrásně řečeno.. :)
08.08.2012 14:19:51 | Zamilovaná do nezamilované doby