Anotace: ... http://www.youtube.com/watch?v=mWM0FPxOtGk ...
*
*
*
Když jsem naštvaná
poslouchám Helloween
usínám osamělá
jde na mě zase splín
pak Tebe
si ze strachu
na chvíli vytěsním
a k sobě
Tě příliš blízko
nepustím
aby o bubínky
se nám odíralo
"just a little sign"
abych stiskla Ti ruku
a mé nitro zajásalo
"je mi s Tebou fajn"
dnes a denně
když smutná jsem
pak má touha
beze slov Tě poprosí
svým vlastním zápasem
co vyšel z módy
a moc často se nenosí
řeknu
dej mi
"just a little sign"
přitisknu se k Tobě
jako klíště
možná teď
a možná příště
a
bude mi zase fajn.
*
*
*