Svou vůni, dej mi.
A než zemřeš, prosím zůstan se mnou.
Opřená o tvou sílu,
věrná budu.
Stát ti stráž,než padneš.
Než zatnou do tebe,
ostrý pás pily..
Než vítr tě zlomí v pase...
Věrná budu.
Než tvé kořeny ,
zima vybělí.
A krev tvá ztuhne,
promění se v jantar...
Věrná budu.
Tak , jak nikdy nikomu...
Lese můj..stát ti budu stráž...