Pohádka
Anotace: Láska mnohdy není pohádkou se šťastným koncem...
POHÁDKA
Jako malé sní dívky o princi na bílém koni,
v dospělosti však zjistí jak moc láska bolí.
Ze začátku cítíš se jako v pohádce – růžové brýle na očích máš,
zlomí ti srdce, zbydou jen slzy – proč? sama sebe se ptáš.
Lidé ubližují a klamou,
často nepoznáš přetvářku hranou.
Co je pravda a co lež?
Kdy ,,miluji tě“ je upřímné a kdy jen kec?
Zmizíš mu ze srdce – vždyť nikdy jsi tam nebyla,
jen pouhá hračka – chvíli ses mu líbila.
Odejde ti ze života – je to tak lepší,
ať příště příjde ten pravý – drž si pěsti.
Avšak kdo je pravý a kdo touží si jen hrát?
Ten koho miluješ může se noční můrou stát.
Pohádka v horor se promění – zazvoní zvonec,
pak nastává druhá část – bolestný konec.
Komentáře (0)