chybíš ...
v srdci bude navždy malé bílé místo
kam ses vryl
a pak ses někam schoval
snad pod tíhu kamenů
snad jen za neupřímná slova
v očích mám slunečnice
ty cos mi natrhal
a v každé ruce kámen z půlměsíce
méně je někdy více
lásko....
tak mažu to srdce co jsem Ti nohou do písku malovala
a dýchám si do dlaní
..svobodná
už ne Tvá
něžnosmutně sama.....
V chladném tichu oblečená
usnu
nebo ne?
balancuji na pokraji snu a bdění
za paprskem slunce
jež z mlhy svůj svět vykouzlilo
ten svět, v němž ničeho není třeba litovat
ano, tam na pokraji snu a bdění
v tom malém bílém místě plném
pavučin a oblázků
navždy tě budu milovat
a budu chtít dýchat pro lásku
pro tu, kterou stihl jsi mi dát...
pro mě je něžnou, smířenou, křehkou a moc povedenou
30.08.2012 22:18:05 | kočkopes