Vyznanie
Mocť napísať jednou vetou,
aké je šťastie, že
si ma stretol.
Vedieť povedať to pár slovami,
ako moje srdce a ja
máme Ťa radi.
Dúfať, že toto skromné vyznanie
Ťa raz nezastihne v diali, ale
budeš sa ť z neho tešiť v mojom objatí.
Komentáře (0)