Anotace: ...
Ty dvě slova.
Otevřela nová vrátka
Do chodby,
Co může býti
Krátká
A konečná.
Ty dvě slova,
Která chtějí si tě
Ochočit
Okolo prstu otočit
Ty dvě slova,
Čokoláda v medu,
Pocukrovaná
Karamelka
Ty dvě slova
Sladká, hladká
Co nedají se vzít
Nikdy
Zpátky
Nedají?
A zamykají na západky
Tvé srdce
Jen pro jednoho
Zamykají?
...