pod kůrou život
Anotace: vlastně pod kůži
Mám všechno
proč chci víc
vždyť nechybí mi žádný z darů
kde složit hlavu
práci mám
nohy travou ranní
oči krásu kolem schání
uším větru smích
a náruč modrooké dítě nese
zdravý muž
přesto se trápi
jinou cestu hledá
překážek pod nohy
mít tak pár
spát mu nedá
kde je ta čára za kterou se platí
kde činy nelze vzít už zpět
kde slova nestačí
ani slzy
kde ač krásný býval .. hoří svět
přesto si říkám že to za to stojí
sebrat co přišlo
život sát
otevřít oči
ještě jednou
pár triků z mládí
do hry dát
Přečteno 397x
Tipy 9
Poslední tipující: Kirsten, Lenka Krásnodvorská, Sarah, Kropydlína Škopounová, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)