Tři týdny odloučení
Pusto
Tři týdny zatracení
Prázdno
A pak...pak najednou
Potkám tě a zřím
Mraky odplavou
A já....bdím.....už nesním
Tři týdny čekání
Ten den přichází
Tři týdny odříkání
Už konec nesnází
Teď...teď mohu ti říci
Miluji tě a Mám tě rád
Chci líbat tvou líci
a v náruči tě hřát.....
Anebo jen tak stát
Pozorovat
Při pohledu na tě se smát
A milovat...milovat...MILOVAT