Anotace: Asi dva roky stará. Jedna z mála, které jsem napsal. Právě jsem ji objevil, když jsem se prohraboval svými staršími věcmi.
Nenaplněná
Nenaplněná je jak hořký kalich sebelítosti.
Spaluje pomalu mučivým plamenem
srdce co touží
a bez milosti,
dotud, co nestane se kamenem.
Láska je vřelý cit,
který nikdo neoplácí.
Ubíjená tak,
že v bolestech se ztrácí.
Z citu se pak stane vrak,
potopený na dně.
Žalosti naň padne mrak,
...a uvnitř je chladně...