PŘESTANU CHYTAT MOTÝLY
Ne, už nejsme pár
možná tak pitomců
teď už každej sám
od začátků do konců
přestanu chytat motýly
a zamykat se v koupelně
tak jako řikals před chvílí
milenecky dotěrně
ať vymyslim odvetu
pádim
velkostraně
tobě do bidetu
Komentáře (1)
Komentujících (1)