Nechtěná
Anotace: já ji nechci, ne tuhle!!!
Já tě prostě už nesmím vídat,
Každý tvůj pohyb těla hlídat,
Opovrhuji raději zatím tobě,
Chci najít lásku prosím v hrobě,
Milovat se bojím, vždyť to bolí,
Tyto rány již nikdo nezahojí,
Z abstraktní zbraně která zpráská
A co z toho že nazývá se láska,
V pouti za snem raději se dám,
Myšlenkám na něho se neoddám,
Bojím se že prohrála jsem vše,
Miluji ho snad? Ale proč se srdce pře???
Komentáře (0)