nedokončený obraz
v tvém rámu
plátno bílé
malby stín
jen podpis chybí
nakreslím
si do iluze
něžnou tvář
a před spaním
vůbec se nebráním
tvé srdce přijmout do úschovy
hlavu pod polštář
můj zámek snový
kam schovávám
jen tebe
lavička plná snů
podzimní kabát už jí zdobí
a nádech větru v zamyšlení
pár starých barev
odkrývá
posaď se a očím dopřej klidu
je to můj háj
má duše
přijdu
Přečteno 341x
Tipy 11
Poslední tipující: Kirsten, Lenka Krásnodvorská, Gregy, Kyška, hanele m., Sarah
Komentáře (2)
Komentujících (2)