na šikmé ploše skrytých snů
prostřu sám večerní snídani
pro dva co tisíce let se hledali
a pak na sklonku starých dnů
pod hvězdami nesměle se objali
nesměle a měkce
nesměle a křehce
nesměle ale přece
pod strání zachumlané ve chvojí
ti dva blázni
zavrtáni do borůvkoví
v pavučinu zítřka se strojí
Jakoby vrtošivé verše, se skrytými významy mezi řádky ....a závěr tak sladký...
07.11.2012 22:31:26 | kudlankaW
borůvky jsou dobré, ty mám rád.
15.08.2012 00:02:17 | CCGREE
Asi bych tam dal borůvčí,. ;-) jinak příjemné čtení
14.08.2012 23:42:37 | zamotán v nedospělosti
souhlas
15.08.2012 00:19:23 | Lilien