Tam dole, ve třetí sloce - to slůvko "vlastní" jak se opakuje, není to divný? Nevím, je to Tvoje báseň, ale tohle na mě působí jako překlep.
No a jinak se mi to docela dost líbí, podle mě - dobrý název, slova jsou sice taková zamilovaně tradiční, ale přesto je to zase jiné - a milé na čtení. Si myslím. A dávám ST.
KŠ
;-)
15.08.2012 20:59:46 | Kropydlína Škopounová
Děkuji za komentář :) jsem ráda, když někdo reaguje.
Báseň je má, to opakování mělo zdůraznit těžknutí mého "vlastní" a toho, co je vlastní druhé straně. Je to takový těžkopádní rým aa, který v tu chvíli měl vystihnout i "básníkovu" zoufalost.......takže asi tak ;)
Veselé literování, D. :)
15.08.2012 22:25:55 | Lexisa