Tma křídly svět přikryje
A ptáčci jdou spát
Luna z číše upije
Píšu té co mám rad
Teplá noc ve dvou láká
Byl bych však sám
Poslouchat hlas nočního ptáka
Tebe tam v dáli mám
Nedostupná jak Bytčianský hrad
Tam někde v nekonečnu
Bez tebe rychle jsem zvad
V reále...v neskutečnu
Sním a do veršů cit svůj vkládám
Pro tebe...o tobě...s tebou
Snad, Lásko má,do snů se ti vkrádám
A doufám,že staneš se mou