Anotace: Zapomněla jsem Tě..
Po sto čtyřiceti pěti dnech,
po sedmi cigaretách
a po mnohých výkřicích do tmy..
..nemohu si vzpomenout, jaké to bylo ,,patřit k Tobě".
/ A to bolí víc, než vědomí, že nyní usínáš s ní./
Někdy je myšlenka silnější než forma. Chápu...
17.08.2012 17:43:54 | Gregy
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?