Zavaž mi oči
noční oblohou
do peřin zakřič
dostaneš na holou!
propleť mé ruce
do krajek večera
rozepni
pomalu
v předehrách
můj hlas...
Skvělý nápad s touto odstavcovitou stavbou textu.
Poslední slovo bylo skvělým výsledek celé básně.
22.08.2012 14:57:50 | TeruKurosaki
Jako vždy Kett umíš mě na báseň Tvou dostat,to bez odezvy nemóže zostat:P
19.08.2012 16:02:52 | Jacob P. Verlaine