současnost
Anotace: Mám rád poetické básně, které končí prozaicky, humorně a odhalují dásně.
Nechtěl jsem býti
uzavřeným člověkem,
tudíž
nemožnost vlastního žití
učinila mě otrokem...
...vysněných zámků a věží,
které bděle střeží
vyprchalá jsoucnost
mnou pohrdaná,
přesto milovaná
Nebo ne? Respektovaná?
Pro srdce stěží.
Pak po chvíli sockovského úpadku
zjistilA jsem,
že je mi mužství u zadku
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová
Komentáře (0)