křídla racků
Anotace: Po hladině neslyšně jak .. stín vodopádu
obuju boty jen tak lehce
ať písek patu netlačí
ať nepálí
jdu sám
a krokům volnost
směr ať zvolí
nespěchám
přimhouřeným okem
západ slunce do vln
z povzdálí
svým vnitřním zrakem
promítám
a v místě nejjasnějším
barvy hledám
jen
racek tak bílý
spanilý v letu
a křídly stíní slunce svit
jen krouží plachtí
křikem vábí
hledá klid
poslušně do vln vkročím
bez nároků
pár kapek studí v kolenou
snad příliv kdyby našel
odvahu znát
touhu mou
pak ze mě by ji smyl
ten okamžik
to chvění
kdy jsem žil
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: Kirsten, Radhuza, Gregy, TeruKurosaki, Sarah
Komentáře (4)
Komentujících (3)