Proč verše psát,
Mas pravdu.
Presto cekas odezvu,
kdyz publikujes na Literu.
Kritika vyhodit,
jen super tipy mit?
To by Te nemohlo bavit.
;)
21.08.2012 23:15:21 | Comparare
Přiznám se,že odezvu nečekám a ani jsem nečekal a dosud na komentáře nereagoval.
Prostě mám radost ze života a tak jsem se chtěl s ní podělit s ostatními.
Kdysi se mně kamarád optal proč nenapíši básničku na tenhle server a proč je píši do šuplíku anebo jen pro tu jednu jedinou....tak v okamžiku hnutí mysli a minutě neskutečně krásného rozpoložení jsem to zkusil.
Jo a nepovažuji to co píši za básničky....spíše to jsou takové říkanky.
22.08.2012 07:31:14 | Makonn
v tom pripade se mi libis,kdyz jsem zacinal-teda ne ze bych ted byl basnik-slo mi o komenty a tipy,ale zestarl jsem a vidim to podobne jako ty:)
tak at mas porad slova v zasobe;)
22.08.2012 22:30:39 | Comparare
Vždyť svět není jen o soupeření a dokazování se kdo je nej. Život je taky o zastavení a pokochání a úsměvu. A v tom reálu máme dost svých starostí a nejistot.
23.08.2012 15:04:26 | Makonn