Lavička
Anotace: Z lásky tropí člověk různé hlouposti. Dullsinea? Ta píše básničky..
Uprostřed krásné kouzelné louky,
kde končívaly naše toulky,
stála malá lavička.
Tam milenci drželi se v objetí,
v tom krásném poutavém zajetí.
Slova lásky tam ryl milý milé,
do té lavičky ztrouchnivělé.
Kam zavedl je nyní svět?
A co zbylo z jejich vět?
Snad osud přichystal jim lepší chvíle,
než té rozpadlé lavičce, ztrouchnivělé.
Přečteno 664x
Tipy 4
Poslední tipující: sad_girl, poeta, TeruKurosaki
Komentáře (2)
Komentujících (2)