Chci s tebou zažít první sníh,
chci se s tebou toulat v závějích.
Chci se s tebou na hvězdy dívat,
chci tě objímat a nepřestat líbat.
Chci s tebou žít a všechno ti dát,
chci znovu slyšet:"mám tě rád".
Chci s tebou zažít dobrý i zlý,
chci s tebou prožít, co život připraví.