NikotiNová
U stropu visí věty
tak jako dým cigarety.
Rozpůlen někde mezi světy
jsem já i ty.
Z rána si popravčí čety
pošleme pod parapety.
To aby včerejší siluety
zahalil dým cigarety.
Stále tě hledám...
Stále tě hledám...
Stále tě nemám...
Stále tě hledám...
Na postel padly květy
zemdlelé dýmem z cigarety.
Dva paralelní světy
zůstaly nerozbity
Přečteno 598x
Tipy 11
Poslední tipující: Kaitlynn, Mandi, Sarah, PrinceznaHeliovýchbalonků, Rootness, tato22
Komentáře (0)