Ukradená noc
Při svíčkách
Při podvečeru
Do rukou tě zase beru
Do dlaní tě pochytám
Připomínáš kapku rosy
Připomínáš konec léta
Když jsem s tebou zase létám
Když jsem sám tak umírám
Na ústech vůni podvečera
Na tváří lehký smích
Pod víčky sen o dlouhé noci
Pod šaty schováš horký dech
Tak už jsi zase v moji moci
Tak už jsi zase na zádech
Ukradnem noci její tmu
Ukradnem svoje svědomí
Snad už ta šelma v nás
Snad konečně se nakrmí
22.8.2012
Přečteno 494x
Tipy 10
Poslední tipující: Liduška, TeruKurosaki, Sarah, Gregy, Neznámá v neznámé době, poeta, srozumeni
Komentáře (8)
Komentujících (6)