Stýskací
Dnes sám usínám. (usínám)
V hlavě já tě celou mám. (v hlavě tě mám)
Prázdný dům, v očích prach. (na víčkách)
Sny v peřinách.
Stýská se mi
tady někde na zemi.
Stýská se mi
pod oblohou...
Stýská se mi
tady někde na zemi.
Stýská se mi
pod oblohou s hvězdami.
Přečteno 477x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, Mandi, Lucucu, Sarah, Gregy, Neznámá v neznámé době, srozumeni
Komentáře (1)
Komentujících (1)