Dám ti
Slyšela jsem tlouct tvoje srdce
chtělo ven
jen
nešla jsem
otevřít
oči
slepým cestám
dotekům
po sklence vína
zapomněls
čekám na osud
který prožívám
zase dám ti..
víc než..
..třeba duši
pro těch pár chvil
kdy čas uteče z pokoje
a
Bůh se nedívá
Přečteno 524x
Tipy 11
Poslední tipující: ofca, Joe Vai, trhla.marketka, Robin Marnolli, Emka, střelkyně1, srozumeni
Komentáře (5)
Komentujících (4)