Přemýšlím, co teď zrovna asi děláš.
Určitě ještě spíš
a dýcháš vůni její kůže,
zatímco já si tajně přehrávám
ty scény ze zamilovanejch filmů
a že jednou třeba zase zazvoníš
u mejch dveří-
- když zatím jiná vedle tebe leží
/ A ty dýcháš vůni její kůže /
Tak já tu v prázdným bytě nemůžu
prostě nemůžu spát
s hlavou plnou divnejch myšlenek
-Víš, tak klidná,
to jsem jenom navenek
a prostě nemůžu,
nemůžu spát
...když uléhám tu do peřin zas sama
jen se závistí těm,
kdo probouzí se ve dvou zrána.
....
Věnováno Tobě, protože nikdo jinej pro mě neznamená tolik.