Hvězdička
Anotace: Padá hvězda, něco si přej Třeba zrovna tu hvězdu, a svou lásku jí dej!
Zářivou bludicí
Vysoko od země
V čase se měnící
Jen krůček ode mě
Mílové kroky
Polibků pár
Světelné roky
Lásky žár
Čekání na tebe
Až zřítíš se ke mně
Pohledy na nebe
Už napořád tys ve mně
Zmizelas z oblohy
Jméno mé šeptající
Postavena na nohy
Odteď v náručí mi spící
Přečteno 565x
Tipy 2
Poslední tipující: srozumeni
Komentáře (0)