Sezóna končí
Řekni sbohem všem
propadlým tvářím
propadlým větám
nalezené bolesti
vždyť víš všude je tam
kolem srdce a hlavně v něm
tlučou se pocity
Někdy to opravdu bolí
Rozluč se s výrazem dnů
budou se teď tvářit jinak
neboj se sáhnout do noci
nikoho nenahmatáš
jen ucítíš
vůni kterou nikdy nikomu
nedokážeš popsat
Přečteno 487x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Gregy, srozumeni, ZUMKA
Komentáře (1)
Komentujících (1)