Pán je matematik?:) Zajímavá asociace;)
27.08.2012 12:44:09 | Písnička...
Nejsem matematik,ale před pár dny jsem tu napsal variaci na Pythagorovu větu,takvo zamyšlení nad tím,že dva jsou dva,jenže často se objeví někdo třetí a někdo se optal na Thaleta,tak jsem to zkusil a další se optal na Euklida.
27.08.2012 19:45:30 | Makonn