...v náručí vzpomínek a snů
vím jak krásně září kůra borovic
počítám všechny její praskliny
když pohladí jí půlměsíc
.....zas cítím ten slastný strach
žít pro tu lásku
pro ten okamžik
pro jednu vteřinu
.....................
ta magická vteřina
kdy rodí se vesmír
..kdy láska začíná...
28.08.2012 23:49:24 | Noc17
Sen je obrovský lhář, když on ti splní přání, den ukradne ti realitu, že už nejsi k mání, však ty v propoceným triku sama sníš svá přání ...
28.08.2012 14:47:00 | kasparoza
sen je jen nástroj pro naše touhy
pár chvil co skončí
zbývají šmouhy
a zvláštní pocit
že se snad stalo
něco co na chvíli smutek nám vzalo
jenže ta vzpomínka
mizí jak kouř
bledne a ztrácí se
já ptám se proč
nemůže zůstat
s námi být
otevřít
nechat nás v sobě žít
28.08.2012 15:01:58 | poeta