Anotace: Pro M.
Krásná romance i když heřmánek mi v básni chybí :-)
Jinak mě zajímá,jak je myšleno prázdná jako pták...
Určitě piš dále a vítej v modru.
28.08.2012 19:30:02 | Danger
Myslela jsem tím, že když pták letí, je volný, svobodný, bez starostí...prázdný. Ale chápu, že to může, v této situaci evokovat i jiné věci. Pokud Tě napadá to co mě, pak tě mohu uklidnit,že bych nikdy podobný výraz nepoužila, natož v básni :-)
28.08.2012 20:18:46 | Lenka Krásnodvorská