Planetární
Anotace: Jen já a ty a naše planety...
Malá žena v malém světě
a lesk očí v siluetě
nočních mraků
a z paneláků
doznívá denní show...
Malá žena v malém světě
čas zastavil se v piruetě
nemá strach
bloudit po hvězdách
a k ránu oči zavírat...
Jen já a ty
a naše planety
Co se z dáli zdály vzdálené.
Zasni se a neříkej, že ne.
Jen já a ty
a naše planety,
co se z dáli zdály vzdálené.
Zasni se a neříkej, že ne..
Že nejsem tvou
planetou
že nejsem tvou
planetou
Komentáře (1)
Komentujících (1)