vkaz v lahvi
Opouštím ostrov
blahobytem zmořen
směle se do vln vydávám
jen s prázdnou lahví
dopis z ní jsem schoval
naposled skromně zamávám
ta slova ta mě nutí
rozpitý inkoust radí směr
v touze po obejmutí v jedné z her
v očích mám sůl a na rtech střepy
nemohu dýchat snad jsem slepý
kde tě mám
jsem sám jen vlny .. osamělý pták
dochází síly obzor není
a moře lhostejné .. pění
pár lží mou slabinu si našlo
slunce zašlo ve vlnách
a silnější než touha .. strach
ne že mě pohltí ta masa
ale že nenajdu tě
nepřijde tvá krása
o které psalo se v tom svitku
co voskem chráněn
před nepřízní byl
já uvěřil .. chtěl tě najít
teď sám jsem
nahoru a dolů .. zbyl
Přečteno 455x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, Noc17, Lenka Krásnodvorská, srozumeni
Komentáře (4)
Komentujících (3)