Poprvé
Anotace: krásně se vzpomíná ....
Pohled do očí
co pálí mě a svléká.
Napětí,
že dalo by se krájet.
Však ticho,
nepadla ani věta
ani slovo.
A srdce tepe,
buší.
Zprvu jenom tence,
však slyšet,
je snad musí celý svět.
Ruměnec ve tváři,
lehké rukou chvění,
polibek,
silně elektrizující,
sametové pohlazení
a cesta v tvém náručí
vzhůru do nebes!
Lásko vem mě tam i dnes ...
Přečteno 596x
Tipy 15
Poslední tipující: JSJ, Dreamy, střelkyně1, Gregy, Lucije, Sarah, Tvůj kamarád Kodein, Lenka Krásnodvorská, poeta, srozumeni
Komentáře (5)
Komentujících (5)