Anotace: Bez toho, aniž by člověk doufal, že ta jeho láska je věčná, nelze milovat ...
tak tyhle tvé jsou také tlapkami co na dálku hladí ráda je čtu šikulka a včera..:-( .. život jde dál.A my se nesmíme nechat zlomit. Všude je tak krásně a okolo tolik hezkých a laskavých lidí..jen je najít.. tak do toho a :-)))
22.01.2007 22:42:00 | Nút
Tahle je hodně dobrá :) Kolik toho dokáže člověk říci na pár řádkách :)
12.01.2007 21:09:00 | Richard LaFontaine