a počasí nám přeje ...
... teploty příjemné, ... a brablenci, komáří ... a jiná hovada ... zatím nelítaj' .... :-))
/ ... jen ta dvounohá ... :-)) /
16.01.2007 19:20:00 | HarryHH
.... coitus a tergo .... dobrej vynález ...
rozdává blaho ... ŠMUDLA ...sexu velekněz ...
16.01.2007 19:17:00 | HarryHH
Jasně, stereotyp ubíjí:)
Je to moc milé, šmudlínku, ne každý chlap je po úmorném dni ještě schopen natáčet noční filmy:))
12.01.2007 11:31:00 | Sunny