Alkoholová kráska
Přemítám zpět na včerejšek,
dechberoucí byla jsi,
upoutal mě tvůj zevnějšek,
vyrobený do krásy.
Chtěl jsem žít jen s tebou navždy,
děti jsem už plánoval,
kvůli tobě schopen vraždy,
byl bych a ty má nová.
Však jak to bývá na večírku,,
hodně se zde pilo,
zapomněl jsem na večerku
a tvých 200 kilo.
Přečteno 472x
Tipy 3
Poslední tipující: Lonely.girl, loverose91
Komentáře (0)