Smíření
Tonu v přetvářce Tvých lží.
Jak ryba na suchu
v iluzi vody.
Snad součástí jsem - anekdoty.
Soukromé frašky bez herců.
Nechci tu tupost kočičího zlata,
jenž s falší je cíleně spjata.
Já Tě ráda mám.
- proto zbraně odkládám.
a krvácím.
Přečteno 517x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiparo, Gregy, Lexisa, Petbab, Bol
Komentáře (1)
Komentujících (1)