Nechce mi říct jak se má
Anotace: vodopád pocitů, 27.8.2012
Nechce mi říct jak se má
zelená má záda
ráda ho mít dvakrát denně
uzemní mě neprodleně.
Prodej mě na trhu hovězím!
Nezmizím
potmě spím v tvým domě.
Čekáním dlouhým zrosená
bezcenná celá
zcela bez zábran.
Hejno vran
líbat tě nazpaměť chodí.
Vhodím do schránky
poznámky a poznatky
že jsi svůj.
Proto mi řekni jak se máš
kolíbáš se
oči v dálavě tázavě zakotvené.
Proto ven mě vezme.
Komentáře (2)
Komentujících (2)